Asfaltera garageuppfart

Behöver du få din garageuppfart asfalterad eller vill du få ett pris på vad asfaltering av din uppfart kan kosta? Vi på Peab Asfalt kan hjälpa dig med att lägga ny asfalt ovanpå befintlig om den behöver förbättras eller asfaltera en helt ny yta. I samband med asfaltering kan vi även hjälpa dig med mindre anläggnings- och dräneringsarbeten samt sättning av kantsten, L-stöd med mera.

Ta gärna en titt på filmen som en person gjort när vi utförde asfaltering av en parkeringsplats i Skåne. Filmen har i och för sig några år på nacken men den ger dig ett hum om hur arbetet kan gå tillväga.

Hela företaget är kvalitets- och miljöcertifierat enligt ISO 14001 och ISO 9001. Vi innehar F-skattebevis och alla uppdrag till enskilda privatpersoner lyder under konsumenttjänstlagen.

Vill du veta vilken kostnad asfalteringen innebär, skicka in en offertförfrågan, så återkommer vi med pris på asfaltering och på övriga tjänster du kan behöva få hjälp med.

Genom Masab Asfalt kan vi även hjälpa dig med att förstärka eller förbättra din grus- eller asfaltväg på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt. Masab Asfalt utför tankbeläggningar, potthålslagningar och spårytebehandlingar med mera. 

 

Skicka förfrågan

Vill du pris på asfalt eller veta vad asfaltering av din väg kostar? Vi kan även hjälpa dig med rådgivning om du har någon fråga kring mer komplexa projekt.

Hitta närmaste

Hitta ditt närmaste kontaktperson, kontor, laboratorium eller asfaltverk.

Tankbeläggning och spårytebehandlingar

Vi kan hjälpa dig med att förnya och förbättra din grusväg eller din asfalterade väg genom tankbeläggningar och spårytebehandlingar. Vi kan även utföra vägförstärkningar och laga potthål.

Asfalteringsarbeten

Som ett av Sveriges största asfalttillverknings- och beläggningsföretag lägger vi ut cirka 2 miljoner ton asfalt per säsong. Vi kan hjälpa dig med i stort sett alla typer av asfalteringsuppdrag som du har behov av.

ECO-Asfalt

Peab Asfalts ECO-Asfalt framställs med koldioxidneutral bioolja. Samma höga kvalitet, bara mer klimatsmart.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.