Trafikingenjör

Plats Stockholm

Peab Asfalt AB – ett dotterföretag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vi behöver förstärka vår organisation inom produktionsstöd Trafikanordningar (TA). Vill du ta chansen att bli en del av vårt professionella och engagerade TA-team?

Om tjänsten

Du kommer främst att vara ett specialiststöd åt Peab Asfalts, Peab Anläggnings och Lambertssons TA-verksamhet med förekommande frågor inom trafikanordningar för entreprenader och produktion, samt t.ex. i samband med arbetsplatsbesök. I tjänsten ingår att utföra egenkontroller och informera/utbilda våra medarbetare inom området "Arbete på Väg", samt bevaka nyheter och förändringar från myndigheter och kunder, tillsammans med de övriga inom gruppen för produktionsstöd TA. Det ingår även att arbeta som lärare vid Interna utbildningar "Arbete på väg", såväl virtuella som fysiska.

Kravprofil

Vi ser gärna att du har relevant arbetslivserfarenhet och utbildningar inom området för arbete på väg. Utbildningar inom kvalitet, arbetsmiljö, pedagogik och kalkylarbete, eller på annat sätt förvärvade goda kunskaper inom området är meriterande. Det är positivt om du tidigare har stöttat projekt med Trafikverket som beställare, samt är väl inläst på de krav och regelverk som gäller vid arbete i närhet av passerande fordonstrafik. Som person är du serviceinriktad med ett starkt driv och engagemang, samt har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du ska kunna arbeta självständigt, vara noggrann, kunna utrycka dig väl i tal och skrift och ha god datorvana. I tjänsten ingår resor över hela landet, så körkort är ett krav samt möjlighet att vara borta på uppdrag flera dagar i sträck. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss finns väl genomarbetade processer och rutiner kring TA-arbetet, systemstöd och flera duktiga och positiva kollegor. 

Tjänsten är en heltidsanställning och placeringsort kan diskuteras. Vi ser dock gärna att du utgår ifrån Stockholm, alt. Mälardalen eller södra Norrland.  Vi går igenom ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vidare upplysningar: Anncatrin Elversson, TA-chef tfn 0733 862090. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Lediga jobb