Markarbetare/Justerare

Plats Falköping, Borås, Skövde, Ulricehamn

Om tjänsten

För området Borås/Skaraborg söker vi nu en markarbetare/justerare för att täcka upp en pensionsavgång. I rollen som markarbetare arbetar du tillsammans med en maskinist ute på fältet med såväl nybyggnad- som underhållsarbete. Ni förbereder marken inför att asfaltslaget tar över. Som markarbetare är ingen dag den andra lik, då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver en viss flexibilitet.  

Kompetenser och personliga egenskaper

Som person är du praktisk lagd och tycker om att samarbeta med andra. Vi söker dig som är ansvarsfull, drivs av att göra ett bra jobb och är noga med arbetstider och säkerheten. Vi söker dig som tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete till dina kollegor. Som markarbetare behöver du vara självgående, flexibel och gilla att samarbeta.

Kravprofil

Vi söker dig som har en grundutbildning motsvarande gymnasienivå, gärna inom bygg- och anläggningsbranschen. Har du tidigare arbetat som mark- eller beläggningsarbetare ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav, likaså goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Anders Karlsson, 0709-25 56 27.

Vi tillämpar löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så ansök redan idag!

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-07-07

Peab är Nordens samhällsbyggare med 15 000 medarbetare och en omsättning på 61 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab Asfalt AB är ett dotterföretag inom Peabkoncernen och ett av Sveriges största inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. 

Lediga jobb