Platschef

Plats Helsingborg

Om tjänsten

Vi söker en engagerad platschef till vårt arbetsområde i Nord Västra Skåne.

Som platschef är du en nyckelperson med ett ansvar för våra olika projekt inom ett geografiskt område. Du är den som skapar ett gott arbetsklimat för de som ingår i ditt team och ser till att effektivitet, lönsamhet samt kvalitet uppnås i alla led.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära:

  • Planera och leda projektet utifrån satta ekonomiska ramar från början till slut
  • Ansvara för resursplanering, produktivitet och kostnadsoptimering
  • Personalansvar där du leder dina teammedlemmar genom en nära och bra dialog
  • Arbetsmiljöansvar, miljöansvar samt säkerhetsansvar inom dina projekt
  • Utveckla goda och långsiktiga kundrelationer, ansvara för kunder och försäljning inom ditt område

I tjänsten som platschef erbjuder vi ett fritt och utvecklande arbete dock med stort ansvar för sin personal och sina projekt. Du kommer att ingå i ett väl sammansvetsat team med mycket stor erfarenhet från branschen och där gemenskap och sammanhållning genomsyrar vardagen.

Vem söker vi?

Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet utav att ha arbetat i en arbetsledande ställning inom beläggningsentreprenader och/eller mark- och anläggning. Vi tror att du har en teknisk högskoleutbildning eller en gymnasieutbildning med relevant inriktning eller en flerårig arbetslivserfarenhet från branschen.

Som person är du positiv och gillar att kommunicera och ha många olika kontaktytor. Du har förmågan att överblicka helheten och har ett affärsdriv och ekonomisk medvetenhet i ditt sätt att tänka och agera i arbetet. Du har en god förmåga att möta kunders behov genom ett aktivt kontaktskapande och vårdande av befintliga relationer.

Vi ställer krav på att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet utav att arbeta i en arbetsledande ställning inom beläggningsentreprenader och/eller mark- och anläggning
  • Van att hantera och planera arbetet utifrån budget och satta prognoser.
  • God datorvana
  • Goda kunskaper i svenska språket både skriftligt och muntligt
  • B-körkort

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Vid eventuella frågor är du välkommen att ta kontakt med Arbetschef Christopher Mårtensson på telefonnr, 0733-84 85 84.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-12-12

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 64 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Lediga jobb