Peab Asfalts arbetsledarprogram

Plats Rikstäckande

Vill du påbörja din karriär inom asfalt? Vi som jobbar på Peab Asfalt välkomnar dig som är nyutexaminerad till en spännande resa hos oss!

Sök till vårt arbetsledarprogram där teori, praktik och mentorskap blir din väg till en framtid inom asfalt!

Om programmet

I juni 2018 kommer vi starta igång Peab Asfalts arbetsledarprogram – ett program för dig som är nyutexaminerad.

Din resa börjar som biträdande arbetsledare under ett halvt år och därefter går du in som arbetsledare. Under programmets gång skaffar du dig praktisk erfarenhet och teoretiskt kunskap för att bli diplomerad arbetsledare hos oss. Rollen som arbetsledare innebär att biträda platschefen med ledning av projekt, planering, arbetsberedning och uppföljning av det dagliga produktionsarbetet i ett eller flera arbetslag.

Du har en handledare som stöttar dig i din utveckling under programmet som pågår från juni 2018 till december 2019.

Vi är ett personligt företag som eftersträvar långvariga och goda relationer. Programmet startar med en gemensam träff för alla deltagare som lägger grunden för ditt framtida kontaktnät och samverkan. Tillsammans deltar ni även i utbildningar så som ledarskap och kurser i asfalt.

På Peab Asfalt tror vi på personlig utveckling och med en erfaren handledare samt ett brett nätverk kan du känna dig trygg i dina kommande utmaningar, vi kan asfalt!

Om Peab Asfalt

Peab Asfalt är ett av Sveriges största företag inom utveckling, tillverkning och utläggning av asfalt. Vår verklighet pågår i laboratorier, på asfaltverk och ute i människors vardag. För oss är hållbarhet en viktig drivkraft. Hos oss ska varje anställd kunna utvecklas i sitt yrke och som människa och vi lägger största vikt vid ett etiskt och ansvarsfullt agerande i hela produktionskedjan. Med satsning på teknisk utveckling skapar vi produkter med mindre miljöpåverkan. ECO-Asfalt är ett koncept som placerar oss i framkant när det gäller klimatsmart tillverkning och som har rönt stort intresse på marknaden. Tillsammans bygger vi framtidens vägar!

Placering

Vi finns över hela landet och som deltagare erbjuds du en placering i region Syd, Mellersta, Väst eller Nord.

Vem söker vi?

Vi söker dig med en relevant eftergymnasialutbildning som är högst två år gammal och vill påbörja din karriär hos oss. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och ser gärna att du är initiativtagande, engagerad och har ett genuint intresse för ledarskap. B-körkort är ett krav.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2018-02-18

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Camilla Lindholm, personal

Camilla Persson, personal

Lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.