Arbetsledare och Platschefer

Plats Helsingborg

Peab Asfalt AB - ett dotterbolag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi behöver förstärka vår organisation och söker nu arbetsledare och platschefer till vår verksamhet i Nordvästra Skåne/Södra Halland.

Vi söker dig som vill ha frihet under ansvar, bli en del av en organisation där det finns möjligheter att växa i sin yrkesroll samt ingå i ett lag där vi har roligt på jobbet!

Om tjänsterna

Du har en viktig arbetsledande funktion och daglig kontakt med våra beläggningsarbetare. Tillsammans med dina kollegor leder, planerar och styr ni upp den dagliga produktionen.

Du har en tät dialog med våra kunder och är delaktig i hela processen från produktionsplanering till leverans och uppföljning. Du säkerställer att arbetet blir utfört enligt tidsplan, fördelar resurser och har daglig ekonomisk uppföljning. Du arbetar även aktivt med arbetsmiljö och kvalitet.

Det är en varierande roll med stort handlingsutrymme där den ena dagen inte är den andra lik!

För att trivas i rollen tycker du om högt tempo, problemlösning, kundkontakt och är en positiv lagspelare!

Vem söker vi?

Vi söker dig som är initiativtagande, utåtriktad och har en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Du är jordnära, engagerad och prestigelös.

Flera års erfarenhet från asfalt- eller anläggningsbranschen är att krav. Har du även teknisk utbildning är detta meriterande. För samtliga tjänster krävs B-körkort.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Ange i din ansökan om du är intresserad av tjänsten som arbetsledare eller platschef.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-01-31

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Christopher Mårtensson, arbetschef

Lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.