Ordermottagare

Plats Västberga

Sökes till Västberga

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen och ett av Sveriges största företag inom tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Om tjänsten

Som ordermottagare/verksmaskinist arbetar du med ordermottagning av beläggningsmassa, planering samt service och underhåll av asfaltverket. I din roll ingår även löpande kontakt med beställare och leverantörer.

Vem är du?

Vi ser gärna att du som sökande har erfarenhet av ett liknande yrke alternativt utbildning.

Som person är du ordningsam, stresstålig, initiativrik och tycker om att arbeta i grupp. Vi ser också att du är självständig och ansvarstagande. Du har god datorvana med kunskaper i Word och Excel. B- körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens har gått ut. Tjänsten är på heltid.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 30 april 2019 men rekryteringen sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Platschef  Peter Nordwall på tel: 0733- 84 84 87. Om du har frågor om din ansökan är du välkommen att kontakta HR koordinator Sandra Borgudd på tel: 0725 - 33 36 61.

Vi avböjer alla erbjudanden alla erbjudanden om annonsering- eller rekryteringshjälp för denna rekrytering.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2019-04-30

Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 52 Mdr. Koncernens dotterföretag har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid Nasdaq Stockholm. Peab Asfalt är ett dotterbolag inom Peabkoncernen.

Peter Nordwall, Platschef

Lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.