Platschef till våra Asfaltverk

Plats Skåne/Småland

Peab Asfalt AB - ett dotterföretag i Peabkoncernen - är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt.

Vi söker nu en platschef till våra asfaltverk i Veberöd och Linneryd. I rollen som platschef får du ett självständigt, ansvarsfullt och omväxlande jobb och då företaget är i ett skede där vi ser kommande förändring inom en snar framtid så finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter!

Om tjänsten 

Som platschef underhåller, planerar, styr och följer du upp den dagliga produktionen tillsammans med personalen på våra asfaltverk. Rollen innebär ett övergripande ansvar för drift och underhåll av våra anläggningar samt ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljöansvar. Du är även ett bollplank och kontaktperson gentemot både externa och interna kunder. Du arbetar nära arbetschefen och verksmaskinisterna för att tillsammans driva verksamheten framåt.

Kravprofil

Vi söker dig som vill växa och utvecklas i din roll och inom företaget. Du är positiv, driven och ser möjligheter i arbetet. Du har goda ledaregenskaper, trivs i rollen som ledare och har förmågan att skapa ett gott arbetsklimat. Vidare är du strukturerad och kan överblicka helheten. Vi ser gärna att du har teknisk utbildning och erfarenhet från ett eller flera av följande områden; ekonomiskt resultatansvar, projekt- eller processledning, kunskap om asfalt och asfalttillverkning eller annan relevant erfarenhet. Labbteknisk kunskap är meriterande. B-körkort är ett krav.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Tjänsten är på heltid med tillträde snarast.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-04-30

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 14 000 anställda och en omsättning på 54 miljarder kronor.
Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Reinhold Tilling, arbetschef

Lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.