Reparatör

Plats Markaryd

Peab Asfalt är en av Sveriges ledande aktörer inom asfaltfräsning. Från vår verkstad i Markaryd reparerar vi våra tunga maskiner, dit söker nu vår nästa reparatör!

Om tjänsten

I din roll som reparatör arbetar du med att serva och underhålla våra fräsar, lastbilar, hjullastare etc. för att fräsproduktionen ska kunna fortlöpa. Vi har en verkstad i Markaryd där majoriteten av reparationerna sker, men det kan även hända att du behöver åka ut till produktionen i södra Sverige för reparationer ute på plats.

Det är en varierande roll med stort eget ansvar där du har en tät dialog med dina kollegor ute i produktionen.

Vem är du?

Vi söker dig som trivs med självständigt arbete, är en glad och öppen lagspelare som är engagerad och ansvarstagande.

Vi vill att du har tidigare yrkeserfarenhet av likvärdigt arbete, är svetskunnig samt har ett mekaniskt intresse. CE-körkort är meriterande. B-körkort är ett krav.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-05-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 55 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

Jan Rudolfsson, Verkstadschef

Martin Paulsson, Södra Sverige

Lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.