Beläggningsarbetare

Plats Värmland

Peab Asfalt värnar om en hållbar och klimatsmart framtid. Vi asfalterar och underhåller allt från mindre vägar till större infrastrukturprojekt för att du skall kunna känna dig trygg och säker när du färdas. Vi fokuserar på att minimera vår miljöpåverkan genom att återvinna asfalt, utveckla energisnåla asfaltsbeläggningar och konverterar våra asfaltverk för en koldioxidneutral tillverkning.

Till vårt maskin- respektive spriderlag söker vi nu två beläggningsarbetare till Värmland då vi växer i Värmlandsområdet.

 

Om tjänsten

I rollen som beläggningsarbetare arbetar du tillsammans med ditt lag ute på fältet med såväl nybyggnads- som underhållsbeläggningar. Tillsammans med dina kollegor lägger ni ut asfalt till statliga, kommunala och privata kunder. Som beläggningsarbetare är ingen dag den andra lik då både arbetsställe och arbetstider varierar, vilket kräver viss flexibilitet.

Kompetenser och personliga egenskaper

Som person är du praktiskt lagd och tycker om att samarbete med andra. Vi söker dig som är ansvarsfull, drivs av att göra ett bra jobb och är noga med arbetstider och säkerhet. Du tycker det är viktigt att arbetsinsatsen ses som en laginsats där du är mån om att lämna över ett snyggt utförligt arbete till din kollega. Som beläggningsarbetare behöver du vara självgående, kommunikativ och flexibel.

Kravprofil

Vi söker dig som har en grundutbildning motsvarande gymnasial nivå, gärna inom bygg och anläggning. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom bygg- och eller anläggningsbranschen, innehar B-körkort och har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift. Om du tidigare arbetat som beläggningsarbetare ser vi det som meriterande. 

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2020-12-31

Peab är ett av Nordens ledande bygg- och anläggningsföretag med cirka 16 000 anställda och en omsättning på 58 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm.

David Jansson, Arbetschef

Lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.