Arbetschef

Plats Stockholm

Vill du vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår organisation? Trivs du i ledarrollen och drivs av att jobba med människors utveckling och bygga teamkänsla? Vill du arbeta kundnära och skapa nya affärsmöjligheter? Då kan rollen som Arbetschef på Peab Asfalt vara helt rätt utmaning för dig!

Om tjänsten

Som Arbetschef på Peab Asfalt har du en central roll i verksamheten med stort produktions- och affärsansvar, där fokus ligger på verksamhetsutveckling, personalledning, upphandling och försäljning.

Detta innebär att det är du som har det övergripande ansvaret för personal, ekonomi, kvalitét arbetsmiljö och miljö för din arbetschefsgrupp. Framtagandet av kund- och marknadsplaner ingår i din roll och du har ansvar för arbetet med kundvård, nya affärsmöjligheter och varumärkesuppbyggnad. I gott samarbete med dina arbetschefskollegor skapar ni de bästa förutsättningar för Peab Asfalt att fortsätta vara den bästa arbetsplatsen och ta marknadsandelar. Du tror att receptet för framgång är tillsammans.

Du rapporterar till Avdelningschefen och ingår i ledningsgruppen för Peab Asfalt Region Mellersta, en region som sträcker sig från Dalarna i Norr till Linköping i söder. Ditt arbetsområde är i Stockholm/Stockholm södra.

Vem är du?                   

Vi söker dig med en relevant teknisk utbildning gärna på högskole- eller universitetsnivå alternativt motsvarande erfarenhet. Vi vill att du har flerårig erfarenhet från en liknande roll med stora projekt i ett entreprenadbolag. Ett krav är att du har en bakgrund i en ledande position där du fått möjligheten att framgångsrikt jobba med människors utveckling och teamkänsla.

Du har en god samarbets- och planeringsförmåga och du kommunicerar på ett enkelt, genomtänkt och tydligt sätt. Du har ett affärsmässigt och förtroendeingivande sätt och bygger långsiktiga relationer. Vi tror att du drivs av att på ett lyhört sätt inspirera och engagera gruppen att gå mot samma mål.

Ansökan

Sista dag för ansökan är den 23 /5  2021, men rekrytering sker löpande under perioden så välkommen med din ansökan idag.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Christian Smeds på tel:073-384 84 71 eller Biträdande Avdelningschef Patrik Carlsson på tel: 073-384 80 63.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2021-05-23

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Christian Smeds, Avdelningschef

Lediga jobb

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.