Peab Asfalt vinner asfaltkontrakt i Nässjö kommun

Peab Asfalt har vunnit upphandlingen gällande beläggningsarbeten i Nässjö kommun. Asfaltkontraktet omfattar ny- och underhållsbeläggningar inklusive förarbeten såsom justeringar, fräsning och samt mindre anläggningsarbeten.

- Jag är väldigt glad över att vi nu vunnit denna upphandling då den dragit ut på tiden. Vi fick tilldelning redan i början av året men genom olika överprövningar har vi nu äntligen landat i ett definitivt avtal. Vi är därför mycket stolta över att kunna bidra genom våra asfalteringsuppdrag så att Nässjö kommun får en trivsam, trygg och säker boendemiljö. Genom att  vi asfalterar vägarna med ECO-Asfalt minskar vi även kommunernas miljöpåverkan och bidrar positivt till deras miljömål, vilket vi tycker är väldigt roligt. Den minskade miljöpåverkan sker tack vare att vi använder bioolja istället för fossil eldningsolja vid tillverkningsprocessen av ECO-Asfalt, säger Anders Karlsson, arbetschef, Peab Asfalt.

Kontraktstiden gäller från och med idag och under 2021 med möjlighet till förlängning ytterligare två år. Det totala ordervärdet uppgår till cirka 8 miljoner kronor per år.

Kontaktperson

Anders Karlsson

Arbetschef

Ola Sandahl

Avdelningschef  västra Sverige - Tunnskiktsbeläggningar västra Sverige

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.