Om Peab Asfalt

Peab Asfalt är ett av Nordens största specialiserade beläggningsföretaget med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt till både privata som statliga och kommunala kunder. Vi kan hjälpa dig att asfaltera allt från garageuppfarter, vägar, broar till stora infra projekt. Inget jobb är för litet eller för stort. Vi utför både underhållsbeläggningar som nybyggnadsbeläggningar. Genom tankbeläggningar kan vi även hjälpa dig med förebyggande vägunderhåll samt kostnadseffektiva och starka slitlagerbehandlingar. Vår fräsverksamhet förbättrar en redan belagd yta i underhållssyfte.

Vår verksamhet

Verksamheten som har cirka 2000 anställda i Norden, bedrivs i fyra regioner i Sverige med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall. Vår verksamhet finns även i Norge, Danmark och Finland.

Organisation - Peab Asfalt

Peab Asfalts huvudkontor ligger i Ängelholm, utöver detta har vi regionkontor i Sundsvall, Stockholm, Göteborg och Malmö, ett flertal lokalkontor, laboratorier, asfaltverk i Sverige samt dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Här finner du de personer som har övergripande ansvaret för vår verksamhet.

Hitta närmaste

Via vår kartfunktion kan du enkelt hitta adress, telefonnummer eller vägbeskrivning till ditt närmaste kontaktperson, kontor, asfaltverk, maskinverkstad eller laboratorium.

Våra laboratorium

Peab Asfalt har fem väglaboratorier som är ackrediterade enligt ISO/IEC 17025, utfärdat av SWEDAC, vilket innebär att det ställs krav på kvalitetssystem, kompetens och dokumentation.

Forskningsprojekt

Inom Peab Asfalt pågår kontinuerligt ett flertal forsknings- och utvecklingsprojekt. Projekten kan ha såväl kortsiktig som långsiktig nytta för såväl Peab som våra kunder. Finansieringen är ofta tillsammans med externa finansiärer och på så sätt finns ett stort intresse i att använda resultaten som ofta kommer till praktisk användning.

Våra asfaltverk

Genom strategiskt placerade asfaltsverk, kan vi erbjuda dig kostnadseffektiva och säkra leveranser av asfalt. Förutom våra stationära asfaltverk, har vi även ett antal mobila verk som kan placeras nära våra pågående beläggningsarbeten vilket säkerställer asfalttillverkningen för det enskilda projektet.

För leverantörer

Här hittar du information som du som leverantör till Peab kan behöva veta. Du får svar på frågor kring märkning av fakturor, hur leverantörsportalen fungerar, om varför du kanske får tillbaka din faktura med mera.

Förfrågan

Skicka gärna in en förfrågan om du undrar något kring våra produkter eller vill få pris på asfaltering.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.