Aktuellt inom Peab Asfalt

Peab Asfalts TA-grupp till final i Håll Nollans Arbetsmiljöpris

Peab Asfalts interna team för trafikanordningar (TA) är en av tre finalister till Håll Nollans Arbetsmiljöpris 2021. Teamet stöttar hela Peabs verksamhet med kunskap och kompetens kring säkra trafikanordningar.

Peab Asfalt blir samarbetspartner till Europas miljöhuvudstad 2021

Peab Asfalt fortsätter sin satsning på hållbar utveckling genom att gå in som huvudsamarbetspartner till Europas miljöhuvudstad Lahti 2021. Det blir också startpunkt för introduktionen av ECO-Asfalt i Finland. Satsningen ska halvera klimatutsläppen från den finska asfalttillverkningen, med start i Lahti.

Peab Asfalt vinner upphandling i Årjängs kommun

Peab Asfalt har vunnit upphandlingen och skrivit kontrakt på asfaltbeläggningar och anläggningsarbeten i Årjängs kommun. Kontraktet gäller 2021 med möjlighet till förlängning årsvis i ytterligare tre år.

Peab Asfalt utför underhållsbeläggningar i Enköpings kommun

Peab Asfalt har vunnit upphandlingen gällande beläggningsunderhåll i Enköpings kommun 2021 med option till förlängning i maximalt två år. Uppdraget omfattar beläggningsarbeten inom Enköpings kommun. Ordervärdet uppgår till cirka 15 miljoner kronor per år.

Peab Asfalt vinner kontrakt i Eskilstuna kommun

Peab Asfalt har vunnit upphandlingen och fått förtroendet att utföra underhållsbeläggningar till Eskilstuna kommun. Uppdraget omfattar mindre markarbeten samt beläggningsunderhåll under 2021 med möjlighet till tre års förlängning. Entreprenaden uppgår till ett värde om cirka 30 miljoner kronor per år.

Peab vill se upphandling som gynnar säkerhet och sund konkurrens

Upphandling av vägarbeten, där fokus flyttas från lägsta pris till säkerhet och sund konkurrens, det skulle hela samhället vinna på. Peab efterlyser en dialog där väghållare, entreprenörer och myndigheter tillsammans arbetar för en förbättring.

E20 Alingsås - Vårgårda klar på rekordtid med minskat CO2-utsläpp och nöjda fiskar

Peab har på uppdrag av Trafikverket byggt 15 kilometer motorväg mellan Alingsås och Vårgårda i Västergötland. E20 får i och med den nya motorvägen en helt ny sträckning för att skapa ökad trafiksäkerhet och framkomlighet. Nu öppnar vägen mer än ett halvår tidigare än beräknat. Projektet har även lyckats minska CO2-utsläppen markant.

Peab Asfalt vinner asfaltkontrakt i Nässjö kommun

Peab Asfalt har vunnit upphandlingen gällande beläggningsarbeten i Nässjö kommun. Asfaltkontraktet omfattar ny- och underhållsbeläggningar inklusive förarbeten såsom justeringar, fräsning och samt mindre anläggningsarbeten.

template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Tid
template
Kund
template
Kontraktsumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template

Senaste pressmeddelanden från Peab

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.