Specialprojekt

Vi utför på uppdrag av både privata, kommunala som statliga kunder specialprojekt vilket innefattar inte bara beläggningsarbeten på vägar, utan vi har produkter, kapacitet och kunskap att utföra alla typer av projekt.

I samband med asfaltering kan vi även hjälpa dig med schaktning och mindre stensättningar och tillsammans med Utform kan vi erbjuda robusta utemöbler i trä till skolgårdar, parker, fritidsanläggningar eller rastplatser såsom bord, bänkar, vindskydd, papperskorgar med mera.

Norvik Hamn

Norvik Hamn söder om Stockholm byggs nu för både containerhantering och rullande gods. Den största delen av ytorna kommer att beläggas med 15 cm asfalt, för att sedan täckas med flis och plattor. Totalt ska cirka 320.000 m2 beläggas med olika typer av överbyggnader vilket ger cirka 110.000 ton asfalt som ska produceras och läggas ut i projektet.

Omfattning
Asfaltering av hamnplan
Tid
2018-2020
Kund
Stockholm Hamnar

Västerås hamn

På uppdrag av Westcon har Peab Asfalt utfört fräsning av en yta om cirka 3.400 kvadratmeter samt asfaltering av lagerlokaler och kringliggande ytor om cirka 34.000 kvadratmeter i Västerås hamn.

Omfattning
Fräsning samt asfaltering med PMB
Tid
2020
Kund
Westcon

Scandinavian Mountains Airport - Sälen Trysil

Sälens nya flygplats invigdes december 2019. Här har Peab Asfalt asfalterat bland annat landningsbanan samt kringliggande ytor.

Omfattning
Utförande entreprenad
Tid
2018-2019
Kund
Konsortie bestående av Skistar Invest, Peab FU Holding 5, Scandinavian Resorts, Backahill mfl

Flygplatser

Peab Asfalt kan utföra banreparationer på de flesta flygplatserna i Sverige både för Swedavia som på privatägda flygplatser.

Styr och Ställ - Cykelstation

Inom centrala Göteborg har man möjlighet att hyra en cykel för att på ett enkelt och miljövänligt sätt transportera sig inom city. Peab Asfalt fick förtroendet att asfaltera Styr & Ställs cykeluthyrningsplatser när konceptet introducerades.

Omfattning
Asfaltering cykelstation
Kund
JCDecaux/Gatubolaget

Astazero Active Safety Test Area

Peab Asfalt asfalterar med natur och miljö i fokus. Provbanan som ligger Hällered strax utanför Borås skall bli en högteknologisk testanläggning för utveckling av trafiksäkerhet. Totalt har cirka 400.000 kvadratmeter asfalt läggas där asfalten har extremt höga krav på jämnhet.

Asfaltplan Borås

I Borås har Peab byggt nytt hus till bland annat Lambertsson Sveriges nya depå. Peab Anläggning har grovplanerat marken och Peab Asfalt har slutligen finjusterat och sedan asfalterat 6.000 kvm i två lager.

Omfattning
Asfaltering asfaltplan 6.000 kvm
Tid
2018

Schenker

Utbyte av beläggningen framför 130 stycken lastbryggor vid sex olika anläggningar, från Jönköping till Luleå.

Omfattning
Utbyte beläggning
Tid
2018
Kund
Schenker Properties
template
template
template

template

template

template

template

Omfattning
template
Tid
template
Kund
template
Kontraktsumma
template
Arkitekt
template
Konstruktör
template
Status
template
Status
template
Tillträde
template
Bostäder
template
Rum
template
Boarea
template
Tomtarea
template
Pris
template
Debt free price
template
Månadsavgift
template
Säljstart
template
Säljstart
template
Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.