Jobba på Peab Asfalt

Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull, och som vill jobba, trivas och utvecklas som Nordens Samhällsbyggare. I Peab Asfalt som är ett dotterbolag inom Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Ungas plats i samhället är en hjärtefråga.

Vi är många som jobbar i Peab Asfalt. Alla har vi olika personligheter och uppgifter men är lika på ett sätt: vi hämtar kraft och inspiration från våra kärnvärden i det vi gör varje dag. Det känns bra att vara jordnära, utvecklande, personlig och pålitlig. Som medarbetare jobbar vi bättre tillsammans, utvecklas och har kul på jobbet.

Våra kunder uppskattar att vi finns lokalt och kan möta deras behov. Det vill vi att de ska göra i även i framtiden. Därför har ledare i Peab förväntningar på sig att vara ansvarsfulla entreprenörer och modiga förebilder som förstår vår omvärld och låter människor växa.

Skulle du vilja arbeta hos oss?

Det här erbjuder Peab Asfalt dig:

Detta erbjuder Peab Asfalt sina medarbetare

Du kan läsa mer om hur det är att jobba och utvecklas inom Peab,  www.peab.se

Lediga jobb inom Peab Asfalt

Är du en person som drivs av att kunna vara nöjd över det du åstadkommit men vill också kunna se och visa vad du gjort för dig själv och andra? Att du är stolt över att just du varit med och bidragit till ett hållbarare samhälle? Välkommen till Peab Asfalt.

Förmåner och hälsa

Vi inom Peab anser att det är viktigt att man skall få en god balans mellan arbete och fritid, har vi olika förmåner vilka ska bidra till att du känner dig delaktig, kan prestera och utvecklas samtidigt som du trivs och mår bra hos oss – länge.

Våra kärnvärden

Allt arbete som bedrivs inom Peab Asfalt genomsyras av Peabkoncernens gemensamma värderingar, JUPP, som står för Jordnära, Utvecklande, Pålitliga och Personliga.

Går du och funderar på vilken linje du skall välja?

Är du händig och vill du få saker gjorda samt kunna se ett resultat som du kan känna dig stolt över? Då kan Peab Skolan vara ett alternativ för dig. I Peab Skolan utbildar vi dig inom områdena husbyggnad samt mark- och anläggning.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.