Vad kan vi hjälpa dig med?

Skicka gärna in nedan formulär om du har någon fråga, vill få pris på asfaltering eller om du vill ha kontakt för rådgivning vid mer komplexa projekt.

Nu kan du minska din miljöpåverkan när du asfalterar

När du väljer oss väljer du också ECO-Asfalt – och bidrar till ökad hållbarhet. Vår ECO-Asfalt tillverkas med bioolja istället för fossilt bränsle, vilket sänker koldioxidutsläppen radikalt. Om vi lägger en garageuppfart om cirka 50 m2 med ECO-Asfalt så minskas koldioxidutsläppen motsvarande om du skulle köra 1.000 kilometer med en medelstor miljöklassad bil. Samma höga kvalitet, bara mer klimatsmart.

Fyll i förfrågan

För att kunna ge dig ett så exakt pris på asfalt som möjligt ber vi dig fylla i ditt telefonnummer så att vi enkelt kan kontakta dig kring din förfrågan.

Vet du inte hur stor ytan är eller vad som behöver göras exakt räcker det med att du fyller i dina kontaktuppgifter. Vi brukar oftast vilja komma ut och titta på det som behöver asfalteras för att du skall få en rätt prisuppskattning.

Om du önskar, kan vi i samband med asfaltering även hjälpa dig med mindre anläggningsarbeten och plattsättningar.

Ange även nedan i vilken kommun som du vill att arbetet skall utföras.

* obligatoriska fält

Har du frågor kring en faktura du fått eller som du skall skicka till oss så finns det information och kontaktuppgifter om detta på Peabs hemsida.

Beräkna klimatpåverkan vid asfaltering

Beräkna klimatpåverkan från olika asfalteringsprojekt såsom vägar, garageuppfarter, industriplaner med mera genom vår klimatkalkylator. Klimatpåverkan från alla steg ingår: råvaror, transporter, tillverkning och utläggning. Resultatet visas med siffror och diagram, och en jämförelse görs mellan företagets ECO-Asfalt och motsvarande standardasfalt