Laboratorietekniker

Plats Göteborg

Peab Asfalt AB – ett dotterföretag i Peabkoncernen – är ett av Sveriges största företag med tillverkning och utläggning av varm, halvvarm och kall asfalt. Vår teknikavdelning består av sex ackrediterade laboratorier fördelade från Boden i norr till Helsingborg i söder. Verksamheten omfattar analyser av vägmaterial, teknisk support, provtagning, produktutveckling m.m. Provning utförs på asfalt, bitumen, ballast, övriga obundna material, samt betong med ett brett utbud av olika testmetoder.

Vill du ta chansen att bli en del av vårt professionella och engagerade team i Göteborg?

Om tjänsten

Som laboratorietekniker utför du löpande produktions- och kvalitetskontroll av stenmaterial, asfalt, samt bitumen. Tjänsten innebär även att vara kontaktperson för våra kunder, samt att vara behjälplig till asfalt- och ballastverksamheten. I arbetet ingår allt från mottagning och registrering, till analys och rapportering. Periodvis kan även provborrning på väg bli aktuellt.

Kravprofil

Vi söker dig som antingen befinner dig i början av yrkeslivet och vill lära dig yrket från grunden eller dig med tidigare erfarenhet av branschen. Du har fullgjord gymnasieutbildning och det är meriterande om du har en teknisk utbildning på högre nivå. Du är noggrann, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och ser lösningar istället för problem, samt har en förmåga att skapa goda relationer. Vi värdesätter ordning och reda. För rätt person finns goda möjligheter att växa inom teknikavdelningens verksamhet. B-körkort är ett krav. För att du ska få de bästa förutsättningarna att lyckas i din roll hos oss finns väl genomarbetade processer och rutiner, systemstöd och många duktiga och positiva kollegor.

Tjänsten är en heltidsanställning med placering i Göteborg. Vi går igenom ansökningar löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vidare upplysningar: Lars Jansson, bitr. RC region Teknik Peab Asfalt tfn 0733 848 570.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdag 2022-06-30

Peab är Nordens samhällsbyggare med 16 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Lediga jobb