Vi hjälper dig med förebyggande vägunderhåll samt kostnadseffektiva och starka slitlagerbehandlingar

Är vägen dålig och behöver förbättras

Många av våra vägar behöver idag underhållas och förbättras för att uppnå de miljö- och säkerhetskrav som ställs på vårt trafiknät, både på grusvägar som asfalterade vägar. De främsta orsakerna som påverkar en vägs funktion är slitage, väder och vind samt vägens uppbyggnad.

Masab Asfalt kan hjälpa dig att förnya och förbättra din grusväg eller din asfalterade väg genom olika typer av tankbeläggningar, vägförstärkningar eller HP- och potthålslagningar. Genom att ytbehandla vägen kan du på det mest kostnadseffektivaste sättet ge vägen ett nytt liv så att den håller i många år framöver.

Ett vanligt problem som också uppstår när trafiken sliter på vägbanan är att den blir spårig. En spårig väg ökar risken för trafikolyckor och ett alternativ istället för att asfaltera hela vägbanan är att spårbehandla den. Genom att spårytebehandla vägen kan du därmed minska risken för olycksfall och få en tryggare och säkrare väg.

Lediga tjänster

Laga potthål

Om din väg har blivit skadad genom yttre påverkan eller frost och det uppstått potthål eller slaghål kan vi hjälpa dig att laga dessa på ett effektivt sätt.

Ytbehandling av väg

Istället för att fräsa och lägga helt ny asfalt eller nytt gruslager, är våra tankbeläggningar och ytbehandlingar ett kostnadseffektivt sätt att reparera din väg på.

Kontakta oss

Vårt kontor ligger i Gävle men vi har hela Sverige som arbetsplats. Kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.